Nominatie voor UMiO Awards 2017 "The Best Soil Project"

UMiO organiseert in 2017 voor de 2e maal de UMiO Awards. Tijdens het UMiO Bodemcongres dat op 18 oktober plaatsvindt, worden prijzen uitgereikt voor “The Best Soil Project”.

Om een breed draagvlak te hebben binnen de sector, willen we beroep doen op de wijsheid van de leden van OVB, VEB, Go4Circle en VMx om ook projecten van collega’s te nomineren.

U kan dus hier één of meerdere projecten nomineren voor de Award. In een tweede fase zullen we een shortlist opstellen en u vragen om te stemmen.
 
Projecten die in aanmerking komen, moeten te maken hebben met bodemonderzoek, bodemsanering of bodembescherming in de breedst mogelijke zin, maar met een duidelijke meerwaarde. Het is dus belangrijk dat het project voldoende ‘demonstreerbaar’ is, met andere woorden en idee of concept op zich volstaat niet. Tot slot, het project moet zich situeren op Belgische bodem.

Bij uw beoordeling of een project genomineerd kan worden, vragen we zeker even na te denken over de volgende aspecten waar het project aan zou moeten voldoen:

 

maatschappelijk toegevoegde waarde

  • innovatie
  • bredere toepasbaarheid/valoriseerbaarheid
  • geïntegreerd karakter
  • samenwerking
  • duurzaamheid

Praktisch:

Nomineren moet gebeuren vóór 5 oktober 2017. De stemronde op de shortlist zal vervolgens op 10 oktober plaatsvinden.
De winnaar wordt bekendgemaakt en gehuldigd op het UMiO Bodemcongres op 18 oktober in Gent (De Krook)!
 
 
Het project
Uw gegevens (optioneel)